Rutger Castricum gaat in gesprek over de klimaatcrisis in De Klimaatkar

Rutger Castricum stond niet bekend om de meest klimaatbewuste reportages bij PowNews, maar nu komt de presentator met een nieuw programma: De Klimaatkar. In zijn auto neemt hij met uiteenlopende gasten de klimaatcrisis onder de loep. Hebben deze ritjes de presentator nieuwe inzichten gebracht? Bij Op1 vertelt Rutger Castricum over de gesprekken die hij voerde en welke oplossingen wat hem betreft de klimaattop in Glasgow moeten halen.

Rutger Castricum ruilt zijn Hofkar in voor een elektrische Klimaatkar. Hij stond nou niet bepaald bekend om zijn groene uitspraken bij PowNews, laten de presentatoren zien aan de hand van een aantal fragmenten. Castricum: “Het was vroeger ook wel echt een beetje etteren, maar ik ben er in de loop der jaren wel meer mee bezig gegaan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Rutger Castricum terug.

Vergelijkbare artikelen