Victor Mids zorgt in nieuw seizoen Mindf*ck opnieuw voor verbijstering

Ongeloof, verbazing en totale verbijstering: Victor Mids lukt het ook in het nieuwe seizoen van Mindf*ck weer om deze emoties op de gezichten van de deelnemers te toveren. Vanaf zaterdag gaat de illusionist weer los met zijn wetenschappelijke experimenten in een nieuw seizoen van het programma. Donderdagavond vertelde hij bij Op1 wat we kunnen verwachten en geeft Victor Mids alvast een voorproefje.

In de uitzending probeert Victor Mids alle gasten aan tafel weer te verbazen met een truc bij presentatoren Welmoed Sijtsma en Jort Kelder. In het YouTube-filmpje hieronder zie je of het hem ook daadwerkelijk gelukt is..

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Victor Mids terug. 

Vergelijkbare artikelen