Tineke de Nooij ging voor nieuwe documentaireserie op zoek naar haar lang verloren vriendin Jomanda

In de documentaireserie ‘Jomanda: Lady of the Light’ duikt Tineke de Nooij in de geschiedenis van het Nederlandse medium Jomanda, haar lang verloren vriendin. Zij zag zichzelf als schakel tussen hemel en aarde en gaf met paranormale krachten healings aan tienduizenden mensen. Ze was hét fenomeen van de jaren ’90, maar ontvluchtte ons land toen ze gelinkt werd aan de dood van actrice Sylvia Millecam. De Nooij ging op zoek naar haar vriendin en vond haar uiteindelijk in Canada.

Presentatrice Tineke de Nooij ging voor haar nieuwe serie dus op zoek naar haar lang verloren vriendin, Jomanda. “Ik moest halverwege het telefoongesprek, de telefoon op mijn heup leggen en heb een paar dagen dat been goed kunnen bewegen. Het was een rare situatie. Ik ga nog niet vertellen of het gelukt is om Jomanda te vinden.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Tineke de Nooij terug. 

Vergelijkbare artikelen