Albert Verlinde en Angela Schijf over de nieuwe musical ‘Dagboek van een Herdershond’

De nieuwe musical ‘Dagboek van een Herdershond’ blijkt niet alleen de terugkeer van Albert Verlinde als musicalproducent, maar ook de terugkeer van Angela Schijf als musicalster te zijn. Ooit won ze een award voor nieuw musicaltalent, maar vertrok toen snel naar de televisie. Nu, twintig jaar later, keert ze terug als één van de hoofdrolspelers in ‘Dagboek van een Herdershond’, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren zeventig. Bij Op1 vertellen Verlinde en Schijf alles over de nieuwe productie.

Waarom accepteerde Angela Schijf een rol in de musical ‘Dagboek van een Herdershond’? “Misschien wel omdat ik altijd gelonkt heb naar die allereerste theaterervaring, inmiddels 22 jaar geleden. Ik werd bestempeld als aanstormend talent, maar heb nooit meer musical gedaan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Albert Verlinde en Angela Schijf hier terug.

Vergelijkbare artikelen