Fernando Halman over de nieuwe muziek van Adele: “Ze had ook je beste vriendin kunnen zijn”

We hebben er maar liefst zes jaar op moeten wachten, maar het is ein-de-lijk zover: nieuwe muziek van Adele. Vrijdag is de eerste single ‘Easy on Me’ van het binnenkort te verschijnen album ‘30’ overal te beluisteren. Muziekproducent Henkjan Smits en dj Fernando Halman schuiven aan bij Op1 om het uitgebreid te hebben over het fenomeen Adele. Ook Adam Bazuin is te gast, hij volgt de zangeres al jaren de hele wereld over en zag haar shows al zo vaak, dat Adele hem nu herkent.

Fernando Halman is een van de vele Adele-fans. Wat spreekt men toch zo aan? “Het mooie aan Adele is dat haar kwetsbaarheid ervoor zorgt dat we ons met haar kunnen identificeren. Ik denk dat dat haar kracht is. Ze had ook je beste vriendin kunnen zijn.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Henkjan Smits, Fernando Halman en Adam Bazuin terug.

Vergelijkbare artikelen