Bonnie St. Claire en Hans Klok over het echte verhaal achter Bonnie’s turbulente carrière

Ze groeide in de jaren zeventig uit tot een echt Nederlands icoon, maar stond later vooral in alle bladen door haar alcoholverslaving. De inmiddels 71-jarige Bonnie St. Claire is alle roddels zat en besloot haar eigen verhaal op te schrijven in de autobiografie ‘Kwam een vrouw bij de slijterij’. Illusionist Hans Klok is al van kinds af aan verliefd op de zangeres en hangt aan haar lippen, nu ze eindelijk haar levensverhaal vertelt bij Op1.

Nederlands icoon Bonnie St. Claire was alle roddels over haar drankprobleem zat en besloot haar eigen verhaal op te schrijven. “Er is heel veel gezegd en geschreven over het drinken, maar er zit natuurlijk ook nog een vrouw achter dat glas, die ook hele andere dingen doet.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Bonnie St. Claire en Hans Klok terug.

Vergelijkbare artikelen