Zanger George Baker over zijn succesvolle carrière en nieuwe theatershow

Al ruim 50 jaar staat George Baker op het podium. In binnen- en buitenland wordt hij geroemd met meer dan 600 nummers, waaronder wereldberoemde hits als Una Paloma Blanca en Little Green Bag. In totaal verkocht Baker de afgelopen 5 decennia zo’n 25 miljoen platen en ging hij wel 20 keer op wereldtournee. De zanger gaat opnieuw de planken op met zijn uitgestelde jubileumtour. Vanavond bij Op1 viert hij met ons zijn succesvolle carrière en nieuwe theatershow.

Het mooiste moment uit de carrière van de bekende zanger, is en blijft zijn doorbraak met het nummer Little Green Bag. “Ik wilde maar één ding en dat was de muziek in. Toen Little Green Bag een hit werd en ik er een Gouden Plaat voor kreeg, toen had ik eindelijk het gevoel dat ik iets bereikt had. Ik was bevrijd en was bereid om keihard te werken voor het vervolg.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met George Baker terug. 

Vergelijkbare artikelen