Yolanthe Cabau speelt de hoofdrol in ‘Liefde Zonder Grenzen’

Voor de hoofdrol in de nieuwe romantische komedie ‘Liefde Zonder Grenzen’ verruilde actrice Yolanthe Cabau voor even het zonnige leven in LA voor ons koude kikkerlandje. In de film speelt ze een kankerpatiënt die besluit haar omgeving niet te vertellen dat ze ziek is, terwijl ze ondertussen een bucketlist afwerkt. Bij Op1 vertelt Yolanthe Cabau over deze bijzondere rol die behoorlijk wat van haar vroeg.

In de film ‘Liefde Zonder Grenzen’ speelt Yolanthe een kankerpatiënt die een bucketlist afwerkt. “Ik ben door deze film op te nemen anders gaan kijken naar dingen. Tijdens het maken van de film bedacht ik me, waarom zou ik wachten om de dingen te doen die ik wil doen? Waarom moet er eerst iets ergs gebeuren, voor je je dromen na gaat jagen? Het heeft me echt aan het denken gezet. Je moet alles uit het leven halen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Yolanthe Cabau hier terug.

Vergelijkbare artikelen