Jochem Myjer over zijn nieuwe programma ‘Jochem in de Wolken’

Jochem Myjer is een groot natuurliefhebber, zo groot dat hij bijna bioloog was geworden. Voor zijn nieuwe natuurprogramma ‘Jochem in de Wolken’ stijgt hij letterlijk en figuurlijk tot grote hoogte. In een luchtballon vaart hij samen met piloot Ike over vier van Nederlands mooiste en meest waardevolle natuurgebieden. Bij Op1 vertelt de cabaretier over zijn passie voor de Nederlandse natuur en over zijn ervaringen in een mandje in de lucht.

Toen Jochem Myjer werd gevraagd om in een ballon over vier Nederlandse natuurgebieden te zweven, twijfelde hij geen seconde. “Ik heb twee liefdes in het leven: theaters en de natuur. Het gaat niet zo goed met die eerste liefde. Dus ik dacht bij mezelf, volgens mij is dit wel even goed om te doen. Geef mij maar Texel met mijn familie. Als ik in de natuur loop, dan denk ik: mooier ga je het niet krijgen in het leven.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Jochem Myjer hier terug.

Vergelijkbare artikelen