Youp van ’t Hek: “Ik kom wel uit zo’n kakkerskalifaat”

Youp van ’t Hek beschrijft iedere week op niet mis te verstane wijze de hoogtepunten uit het nieuws in zijn veel belezen columns. Ze zijn gebundeld in het nieuwe boek ‘Driftkakker’ en actueler dan ooit. Vrijdagavond bij Op1 vertelde hij erover en nam de cabaretier de afgelopen nieuwsweek bij ons door.

Waar komt de naam van zijn nieuwe boek eigenlijk vandaan? “Ik kom wel uit zo’n kakkerskalifaat. Zelf ben ik het wel een beetje kwijtgeraakt, maar helemaal verbaasd over het nieuws dat Wopke Hoekstra geld op de Maagdeneilanden had staan, dat ben ik ook weer niet.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Youp van ’t Hek terug. 

Vergelijkbare artikelen