Karsu verovert momenteel de harten van het Nederlands publiek

Karsu is momenteel dé ontdekking van Beste Zangers en ontroerde kijkers gisteravond voor de zoveelste keer. Naast zingen is het multitalent ondertussen ook succesvol met kookshows, een talkshow voor het Turkse Netflix en componeert en zingt ze vrolijk verder aan nieuwe muziek!

Ze gaat ook een rol vertolken bij de opening van het Gouden Televizier-Ring Gala werd vrijdag bekend. Bij Op1 vertelde Karsu alles over haar succesvolle jaar waarin ze de harten van het Nederlands publiek verovert.

Beste Zangers
Zangeres Karsu maakt week in week uit indruk bij het programma Beste Zangers: “Er komt heel veel op mij af en daar moet ik even aan wennen. Ik was voor de radio niet zo makkelijk in een hokje te stoppen en nu werkt dat misschien wel in mijn voordeel.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Karsu terug. 

Vergelijkbare artikelen