Joosje Duk schreef een boek over haar vader die ternauwernood corona overleefde

In het literaire debuut van Joosje Duk ‘Ik zie je bij de uitgang’ vertelt de schrijfster het hartverscheurende verhaal van haar vader Rogier Duk, die ternauwernood corona overleefde. Ze schrijft over de angstige periode toen haar vader in coma lag en schetst een gedetailleerd beeld van de situatie op de IC tijdens de eerste coronagolf vorig jaar april. 

Hoop en vrees
Joosje Duk schreef een boek over haar vader die ternauwernood corona overleefde. “Eind maart werd mijn vader ziek. Eerst was hij gewoon niet zo lekker, maar toen hadden we nog niet heel erg het idee dat het corona was. Op 1 april werd hij ineens kortademig en toen ging het heel erg snel. Ik heb die periode heel letterlijk tussen hoop en vrees geleefd. Het was heel intens.” Vader Rogier Duk: “Ik heb luid en duidelijk tegen de arts gezegd dat mijn leven nog niet voltooid was.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Joosje en Rogier Duk terug. 

Vergelijkbare artikelen