Thomas van Groningen over een nieuwe tumultueuze week in Den Haag

Nu de Algemene Politieke Beschouwingen achter de rug zijn, eindigt een tumultueuze week in Den Haag. Dus mogen de hoofdrolspelers in de formatie zich maandag weer bij informateur Remkes melden voor nieuwe gesprekken. Het is tijd om spijkers met koppen te slaan. Krijgen we komende week de zo gewenste doorbraak? Vrijdagavond bij Op1 keek politiek verslaggever Thomas van Groningen terug op een hectische week en vooruit op weer een spannende politieke nieuwe week.

Informateur Remkes heeft haast en hoopt volgende week een slag te slaan met de moeizame formatie. Politiek duider Thomas van Groningen: “Een minderheidskabinet is hartstikke duur is deze week gebleken. Ze moeten dan alles iedere keer heroverwegen, maar de afgelopen 2 dagen hebben ook laten zien dat het wel kan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Thomas van Groningen terug. 

Vergelijkbare artikelen