Sergio Vyent: “Ik vind First Dates helemaal niet zo ongemakkelijk”

Sergio Vyent kennen we allemaal van de hitserie First Dates, waarin hij dagelijks potentiële liefdes bij elkaar brengt. In een mum van tijd groeide hij uit tot de bekendste koppelaar van het land. In zijn boek De Liefde Volgens Sergio geeft hij ons een kijkje in zijn eigen liefdesleven, dat niet zonder tegenslagen was. 

Sergio Vyent kijkt met plezier fragmenten van First Dates terug. “Ik vind het eigenlijk helemaal niet zo ongemakkelijk, uitzonderingen daargelaten. Volgens mij is de liefde heel mooi, maar het heeft natuurlijk ook z’n donkere kanten.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Sergio Vyent terug. 

Vergelijkbare artikelen