Géza Weisz, André Dongelmans & Jasper Hartog kunnen niet wachten op de nieuwe James Bond-film

James Bond is terug! Nadat ‘No Time To Die’ talloze keren werd uitgesteld, kunnen fans vanaf volgende week ein-de-lijk weer genieten van hun favoriete geheim agent. En – als het om Daniel Craig gaat – zelfs voor de laatste keer. Na vijftien jaar neemt de acteur afscheid van zijn rol als 007.

Nederlandse acteurs André Dongelmans en Géza Weisz zouden de rol maar wat graag van hem overnemen. Vrijdagavond bij Op1 bespraken ze samen met wandelende bondencyclopedie Jasper Hartog alles over de beste geheim agent van Engeland. André Dongelmans over de acteerkunsten van Daniel Craig: “Hij is niet mijn favoriete James Bond.” Géza Weisz: “Uiteindelijk is hij wel heel erg omarmd. Nu roept iedereen dat ze hem heel erg gaan missen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Géza Weisz, André Dongelmans & Jasper Hartog terug. 

Vergelijkbare artikelen