Henk Westbroek: “We hebben de meest gruwelijke bedreigingen gekregen”

Na 1,5 jaar coronacrisis laten we morgen eindelijk de anderhalve meter los! Directeur van stichting Open Nederland Pier Eringa is verantwoordelijk voor al die testen die moeten worden afgenomen. De invoering van nieuwe coronaregels gaat niet altijd zonder slag of stoot. Dat hebben Chrissie en Henk Westbroek aan den lijve ondervonden.

Zanger Henk Westbroek en zijn dochter werden dagenlang lastiggevallen na een tweet. Chrissie Westbroek: “Ik kreeg allemaal mails waarin ze ons nazi’s noemden. Ik durf mij nu niet meer uit te spreken.” Henk Westbroek: “We hebben de meest gruwelijke bedreigingen gekregen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Coronacheck
Chrissie Westbroek maakt zich zorgen over het gebruik van de coronacheck in de horeca: “Ik denk dat de QR-code ontzettend veel ellende gaat opleveren.” Directeur van stichting Open Nederland Pier Eringa zag dat er onder andere in de communicatie hierover veel mis is gegaan. “Ik vind dat burgemeesters daar de fout zijn ingegaan. Zij zijn met slap beleid gekomen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Chrissie & Henk Westbroek en Pier Eringa terug. 

Vergelijkbare artikelen