Angela de Jong over de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring

Over een klein maandje is het weer zover: het Gouden Televizier-Ring Gala. Welk programma volgt Over Mijn Lijk op als het beste programma van het jaar? Gisteravond werd bekend dat op donderdag 14 oktober de documentaireserie De Kinderen van Ruinerwold, de docusoap Een Huis Vol en de hitserie Mocro Maffia gaan strijden om de gouden ring. Televisierecensent Angela de Jong nam donderdagavond de kansen van deze programma’s door.

Angela de Jong was verbaasd over de genomineerden van de Gouden Televizier-Ring. “We zagen tijdens de coronaperiode al dat de BN’er het moeilijk had. Misschien vinden we het nog wel heel leuk om op vrijdagavond een grote show te kijken, maar wat binnenkomt, is toch dat echte leven.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Angela de Jong terug.

Vergelijkbare artikelen