Lee Towers: “Vanuit artistiek en zakelijk oogpunt is Ahoy Rotterdam mijn tweede thuis”

Rotterdam Ahoy viert dit jaar haar vijftigste verjaardag! Zanger Lee Towers stond 51 keer op het Rotterdamse podium, popjournalist en oud-presentator van Toppop Ad Visser beleefde er vele iconische concerten. Samen met directeur Jolanda Jansen blikken ze terug op hun meest legendarische momenten in de grootste havenstad.

Lee Towers stond maar liefst 51 keer voor een volle zaal en mag met recht Mister Ahoy genoemd worden. “Vanuit artistiek en zakelijk oogpunt is Ahoy mijn tweede thuis. We hebben daar toch aardig wat teweeg gebracht.”

Phil Collins
Het optreden in 1985 van Phil Collins in Rotterdam Ahoy is muziekjournalist Ad Visser het meest bijgebleven. “Hij stond daar en het ging geweldig. Hij heeft een enorme intuïtie voor muziek, maar hij bleek ook een heel slechte intuïtie te hebben voor levenspartners.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Lee Towers, Ad Visser en Jolanda Jansen terug.

Vergelijkbare artikelen