Wendy van Egmond en Gerald Roethof over het hoger beroep van Jos B.

De nieuwe getuige in de zaak rond de dood van Nicky Verstappen, blijkt de voor moord veroordeelde Bekir E. Vandaag was een regiezitting in het hoger beroep van Jos B. Het was een extra zware dag voor de familie Verstappen, die voor het eerst niet de steun van Peter R. de Vries hadden. Zowel de advocaat van de familie Verstappen, Wendy van Egmond, als de advocaat van Jos B. Gerald Roethof, schuiven aan bij Op1. 

Peter R. de Vries
Nieuwe ontwikkelingen in de zaak Nicky Verstappen, op de eerste zittingsdag dat Peter R. de Vries er niet meer is om de familie bij te staan. Wendy van Egmond: “Het vertrouwde dat ontbrak vandaag. Hoe we ook proberen dat op te vullen, het lukt nooit zoals Peter dat deed.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekir E.
De nieuwe getuige in de zaak rond Nicky Verstappen is de voor de moord veroordeelde Bekir E. Gerald Roethof: “Deze meneer wordt leugenachtig en een sensatiezoeker genoemd. Nu beweert hij dat mijn cliënt een verklaring zou hebben afgelegd. Dat is reinste flauwekul.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Wendy van Egmond en Gerald Roethof terug.

Vergelijkbare artikelen