Kees Tol over nieuwe nummers ABBA: “Dit is de ABBA-sound waar ik fan van ben”

De Zweedse popgroep ABBA kwam donderdagavond met groot nieuws. Het kwartet kondigde hun langverwachte wereldtournee aan, waarin Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn als hologrammen hun grootste hits laten horen. Ook brachten ze twee nieuwe nummers uit. ABBA-fans Kees Tol en Frits Huffnagel zijn door het dolle heen. Jeroen Kijk in de Vegte was aanwezig bij de onthulling in Londen en bracht ons het laatste ABBA-nieuws!

ABBA bracht vandaag twee nieuwe nummers uit. Kees Tol is al jaren groot ABBA-fan en reiste eerder al met Nick & Simon naar Zweden voor een programma over de popgroep. “Ik was er echt een beetje zenuwachtig over. Ik ben zo’n fan van die ABBA-sound en wist niet of we die zouden krijgen. Maar dit is waar ik fan van ben.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Kees Tol, Frits Huffnagel en Jeroen Kijk in de Vegte terug. 

Vergelijkbare artikelen