Eppo van Nispen tot Sevenaer neemt ons mee in de politieke verslaggeving door de jaren heen

In oktober vieren we zeventig jaar televisie in Nederland. Directeur van Beeld en Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer duikt daarom een aantal weken lang bij Op1 in het rijke archief van de Nederlandse omroepen. En met de start van een nieuw politiek jaar, neemt hij ons mee in de politieke verslaggeving door de jaren heen en bespreekt hij de relatie tussen politiek en pers op tv, van onderdanig tot onbeschoft.

Met de start van een nieuw politiek jaar, neemt Eppo van Nispen tot Sevenaer ons mee in de politieke verslaggeving van de afgelopen 70 jaar. “We hebben nu onze Sophie die als een leeuw haar prooi binnenhaalt, maar dat was vroeger allemaal wat beleefder.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen