Frans Bauer en Jamai Loman reizen terug naar het verleden voor nieuw programma

Volkszanger Frans Bauer gaat in zijn nieuwe programma met zes bekende artiesten op zoek naar hun muzikale wortels. In een heuse ‘Tour de Frans’-bus gaan ze terug in de tijd door het leven van de artiest. Jamai Loman is één van Frans’ gasten en deelt samen met Frans Bauer de hoogtepunten van zijn reis terug naar het verleden.

Zanger Jamai Loman dook voor het programma van Frans Bauer terug in het verleden. “Ik heb mooie herinneringen aan mijn deelname aan Idols maar ik was zestien! De hele wereld om mij heen veranderde en dat is heftig. Ik kon even niet meer over straat.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Frans Bauer en Jamai Loman terug.

Vergelijkbare artikelen