Roos Moggré en Gijs Rademaker over pijnbestrijding bij bevallingen

Tijdens de bevalling van haar zoon schreeuwde en huilde EenVandaag-presentator Roos Moggré urenlang van de pijn. Toch kreeg ze geen ruggenprik terwijl ze daarom vroeg. De anesthesisten die de prik moesten geven, waren alleen voor noodgevallen beschikbaar. De bevalling van Roos was dat niet. Samen met opiniepeiler Gijs Rademaker deed ze onderzoek en ze bleek niet de enige te zijn die dit had meegemaakt.

Roos Moggré had een pijnlijke en traumatische bevalling. Ze blijkt niet de enige. “Mijn oma is in de oorlog bevallen en toen was er alleen maar lachgas. We zijn nu veel verder en ik heb niet heel veel meer gekregen dan dat. Dat vind ik bizar.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Roos Moggré en Gijs Rademaker terug. 

Vergelijkbare artikelen