De drie finalisten van De Slimste Mens

Wie wordt de opvolger van Rob Kemps als slimste mens van Nederland? Donderdagavond was de halve finale van de populaire kennisquiz te zien. Na afloop van de halve finale van De Slimste Mens waren de drie finalisten die het vrijdagavond tegenover elkaar opnemen te gast bij Op1. Hoe gaan zij proberen de titel ‘slimste mens’ te veroveren?

Wie wordt vanavond gekroond tot slimste mens? Lisa Loeb, Joost Oomen en Bram Douwes strijden om de hoofdprijs. Ze hebben alles op alles hebben gezet om de titel veroveren. Lisa Loeb: “Ik heb het serieus aangepakt en zelfs met de mental coach van Ajax gewerkt.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met de drie finalisten van De Slimste Mens terug. 

Vergelijkbare artikelen