Bas Brouwer was een pretend student: “Pas op het moment dat ik het vertelde, merkte ik onder hoeveel stress ik gebukt ging”

Jarenlang hielden Bas Brouwer en Léon Vlegels de schijn op dat ze studeerden. In werkelijkheid waren ze gestopt met hun studie. In de documentaire Pretend Student worden vijf studenten gevolgd die doen of deden alsof ze studeren. Bij Op1 vertellen Bas en Léon hoe zij in deze situatie verzeild zijn geraakt en wat dit met hen doet.

1,5 jaar lang
Iedereen laten geloven dat je hard aan het studeren bent, terwijl je allang gestopt was met je studie. Bas Brouwer hield het 1,5 jaar vol. “Pas op het moment dat ik het vertelde, merkte ik onder hoeveel stress ik gebukt ben gegaan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Bas Brouwer en Léon Vlegels terug.

Vergelijkbare artikelen