Astrid Joosten over 2 voor 12: “De formule staat als een huis en de quiz heeft veel kwaliteit”

‘Dat zoeken we even op’ is al vijftig jaar de gevleugelde uitspraak in de mateloos populaire quiz 2 voor 12. Ter gelegenheid van deze verjaardag spelen volgende week BN’ers de lastige kennisquiz. Astrid Joosten presenteert het spel al dertig jaar en vertelt bij Op1 het geheim achter het succes.

Dat zoeken we even op
‘Dat zoeken we even op’ is al 50 jaar de gevleugelde uitspraak in de populaire quiz 2 voor 12. Astrid Joosten: “De formule staat als een huis en de quiz heeft veel kwaliteit. Het is de moeilijkste quiz van Nederland. Wij zijn streng voor deelnemers en kijkers ook voor ons.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Astrid Joosten terug. 

Vergelijkbare artikelen