Peter Schouten: “We kunnen wel met zijn allen een beetje Peter R. de Vries zijn”

Het onderzoek naar de moordaanslag op Peter R de Vries wordt uitgevoerd door de onafhankelijke Onderzoeksraad voor de Veiligheid. Advocaat en vriend van Peter R de Vries Peter Schouten is er blij mee.

Peter Schouten: “We krijgen Peter er natuurlijk niet mee terug, maar nu kunnen we in ieder geval goed onderzoeken wat er allemaal gebeurd is. Het was vooral belangrijk dat het onderzoek niet alleen over de dood van Peter R. de Vries zou gaan, maar ook over de twee andere gevallen. Dan kan je zien wat er doorlopend fout gaat.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Tatoeage 
Advocaat Peter Schouten heeft een tatoeage laten zetten met de tekst: ‘On bended knee is no way to be free’, een tekst die Peter R. de Vries zelf ook had laten tatoeëren. Hij heeft na de dood van Peter R. de Vries enorm gerouwd. “Het was voor mij een heel zware periode. Het is niet zo dat ik Peter R. de Vries kan zijn, want hij was een heel groot mens. We kunnen wel met zijn allen een beetje Peter zijn.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Peter Schouten terug. 

Vergelijkbare artikelen