Michiel Romeyn over zijn biografie ‘Bepaal jij dat?’: “Mensen zijn zo ongemakkelijk”

Acteur Michiel Romeyn is natuurlijk vooral bekend van zijn typetjes in het televisieprogramma Jiskefet, toch is hij veel meer dan Oboema, Storm en Van Binsbergen. In zijn biografie ‘Bepaal jij dat?’ spreekt hij openhartig over zijn leven als maker en bij Op1 geeft Romeyn al een voorproefje over de kunst van het maken.

Ongeleid projectiel
In zijn biografie toont Michiel Romeyn openhartig hoe hij in zijn leven is gevormd als maker. “Vroeger was ik een ongeleid projectiel, maar nu niet meer. Ik weet nu precies waar ik naartoe moet. Naar het ongemak, omdat ik dat zalig vind. Mensen zijn zo ongemakkelijk.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Michiel Romeyn terug. 

Vergelijkbare artikelen