Martine van Os over het nieuwe seizoen van ‘We zijn er bijna!’: “Het zijn 20 rijdende witte dozen met allemaal mensen met eigen verhalen”

In het tiende seizoen van de televisiehit ‘We zijn er bijna!’ trekt het kamperend gezelschap niet naar het buitenland, maar door de mooiste gebieden van ons eigen Nederland. Presentatrice Martine van Os doet verslag van de avonturen van de groep kampeerders, die op alles tot in de puntjes zijn voorbereid. Koken in de buitenlucht, boottochtjes en het perfect inparkeren van hun campers en caravans: de vakantiegangers draaien er ook dit seizoen hun hand niet voor om. 

Rijdende witte dozen
Martine van Os presenteert weer ‘We zijn er bijna’. “Het zijn 20 rijdende witte dozen met allemaal mensen met eigen verhalen erin. Ook is het herkenbaar en laat het de mens in al zijn facetten zien. Het ene stel maakt stamppot en de ander trekt een fles wijn open.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Martine van Os terug. 

Vergelijkbare artikelen