Ruben Brouwer: “Niemand kan ons uitleggen waar het huidige evenementenbeleid op gebaseerd is”

De evenementenbranche is hard geraakt door de coronamaatregelen en voor de sector is de maat nu vol. Daarom wordt zaterdag in zes Nederlandse steden de protestmars’ Unmute Us!’ gelopen. Bij deze demonstratie uiten meer dan 1.000 aangesloten partijen, dj’s en artiesten hun onbegrip over het kabinetsbeleid rondom evenementen. Onder andere initiatiefnemer en eigenaar van Apenkooi Events Jasper Goossen, MOJO-baas Ruben Brouwer, radio-dj Michiel Veenstra en Casper Starreveld van Kensington lopen mee.

MOJO-baas Ruben Brouwer is zelf regelmatig in gesprek met politiek Den Haag: “Niemand kan ons uitleggen waar het huidige evenementenbeleid op gebaseerd is.” Initiatiefnemer Jasper Goossen: “Ik hoop dat we duizenden mensen bij elkaar gaan zien die het oneens zijn met het huidige beleid en dat ook gaan laten horen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Jasper Goossen, Ruben Brouwer, Michiel Veenstra en Casper Starreveld terug.

Vergelijkbare artikelen