Winston Gerschtanowitz, René Froger, John Ermen en Tim Coronel over het nieuwe programma ‘Car Wars’

In het nieuwe programma Car Wars gaan bekende Nederlanders met razendsnelle radiografische auto’s de strijd met elkaar aan. Ze ontpoppen zich met snelheden tot wel 160 kilometer per uur tot ware racers die hun hand niet omdraaien voor springschansen, water, zand, ijs en meer unieke parcours. Wie heeft het in zich om coureur te worden en wie vliegt er uit de bocht? Presentator Winston Gerschtanowitz, deelnemer René Froger, jurylid Tim Coronel en vijfvoudig Nederlands kampioen RC Racing John Ermen vertellen bij Op1 over het racefenomeen.

Nederlands kampioen RC Racing John Ermen vertelt bij Op1 over zijn wedstrijden. “Met deze auto ga ik de hele wereld rond naar kampioenschappen.” Hij kan van 0 tot 115 kilometer per uur in anderhalve seconde. […] Tot de 100 km per uur kan Max mij niet bijhouden hoor!”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Winston Gerschtanowitz, René Froger, John Ermen en Tim Coronel terug.

Vergelijkbare artikelen