Joost Vullings over de herstart van de formatie: “Er lijkt helemaal niks veranderd”

Vandaag is de formatie voor een nieuw kabinet weer begonnen. Mark Rutte en Sigrid Kaag hebben hun ‘proeve voor een regeerakkoord’ af en hadden vanmorgen een gesprek met informateur Hamer. Bij Op1 bespreekt politiek commentator Joost Vullings of een doorbraak dichtbij is.

Mark Rutte en Sigrid Kaag hebben hun ‘proeve voor een regeerakkoord’ af en hadden vanmorgen een gesprek met informateur Hamer. Is een doorbraak dichtbij? Joost Vullings: “Onderhandelingsprocessen hebben altijd een buitenkant, wat ze tegen ons zeggen, en een binnenkant. Tot op heden is de buitenkant net zo beroerd als de binnenkant.” Hij denkt dat de formatie nog geen stap dichterbij is. “Als je gewoon iedereen hoort, de afgelopen weken en vandaag, lijkt er helemaal niks veranderd.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Joost Vullings terug.

Vergelijkbare artikelen