De familie Cudogham over een nieuw seizoen van ‘Een huis vol’

Morgen start een nieuw seizoen van ‘Een huis vol’, de serie waarin het reilen en zeilen van grote gezinnen wordt vastgelegd. In de nieuwe reeks maken we kennis met de negen gezinsleden van de Amsterdamse familie Cudogham. Bij Op1 vertellen ouders Iven en Cynthia en drie van hun zeven kinderen Jazz, Kik en Loïs hoe zij met passen, meten en inventief gebruik van de ruimte ieder gezinslid een eigen plekje hebben gegeven in hun levendige, Amsterdamse huishouden.

Veel pret
De familie Cudogham heeft veel pret samen, ondanks de drukte in huis. Cynthia: “We hebben heel veel energie en veel problemen lossen we op met humor en flexibiliteit. Dit straalt ook wel over op de kinderen denk ik.” Iven: “We maken er altijd het beste van!

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen