Diederik Ebbinge over een nieuw seizoen van ‘Promenade’

Aanstaande zondag is de aftrap van het nieuwe seizoen van de satirische show ‘Promenade’. Geen Zomerpromenade, maar een Promenade in de zomer, maakte bedenker en presentator Diederik Ebbinge vandaag bekend. Samen met vaste gasten Eva Crutzen, Henry van Loon, Ton Kas en nieuwkomer Peter van de Witte trekt hij zeven weken lang langs de mooiste locaties van het land. 

Angela de Jong-gong
Zondag begint een nieuwe seizoen van de satirische show Promenade. De show had vorig jaar een Angela de Jong-gong, die gebruikt werd bij typische Angela-uitspraken. Deze staat nu op Marktplaats. Diederik Ebbinge: “De opbrengst daarvan gaat naar de zorghelden.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Diederik Ebbinge terug.

Vergelijkbare artikelen