Paul Jansen: “Ik gun mensen de vrijheid om geen vaccinatie te nemen, maar dan moeten ze mij ook de vrijheid geven om ze te weigeren”

Wel of geen vaccinatieplicht? Een groeiend aantal ondernemers neemt het heft in eigen hand en vragen om een vaccinatiebewijs voordat ze mensen naar binnen laten. Zo ook sportschoolhouder Paul Jansen en directeur van campingspecialist ACSI Ramon van Reine. Maar wordt dit dan de nieuwe norm? ANVR-directeur Frank Oostdam ziet het in ieder geval nog niet in de hele reisbranche gebeuren. 

Vaccinatieplicht
Campingspecialist Ramon van Reine en sportschoolhouder Paul Jansen voeren een vaccinatieplicht in. Jansen: “Ik gun mensen de vrijheid om geen vaccinatie te nemen, maar dan moeten ze mij ook de vrijheid geven om ze te weigeren. Ik heb kwetsbare mensen in mijn groep.” Ramon van Reine kan zich vinden in de woorden van Jansen. “Op groepsreizen vragen wij of mensen zich hebben laten vaccineren om zo de kwetsbaren te beschermen. Als mensen individueel op reis gaan kunnen ze gewoon boeken.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Paul Jansen, Ramon van Reine en Frank Oostdam terug. 

 

Vergelijkbare artikelen