Suse van Kleef: “We mogen meer dan blij zijn, we hebben nog nooit zoveel medailles gewonnen”

Twee keer goud, één keer zilver en twee keer brons. Tijdens weer een prachtige dag in Tokio voegden baansprinters Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland, de hockeydames, Sifan Hassan en Nouchka Fontijn weer vijf medailles toe aan het toch al indrukwekkende totaal. Met nog twee dagen te gaan, kunnen we nu al terugblikken op magische spelen. Dat doen we bij Op1 met Nelli Cooman, Kim Lammers, Suse van Kleef, Cor van der Geest én Wolter Kroes.

Teamgenoten tot concurrenten
Van teamgenoten tot concurrenten vandaag. Het was een mooi race tussen Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland. Een strijd om het goud. De mensen aan tafel vonden het stuk voor stuk prachtig om te zien Kim Lammers: “Er is zo’n keiharde concurrentiestrijd en daarmee liften ze elkaar tot zo’n bizarre hoogte.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Magische spelen
Een prachtige Olympische dag vandaag twee keer Goud, één keer zilver en twee keer brons. Nog twee dagen te gaan, maar we kunnen nu al terugblikken op magische spelen. En volgens Suse van Kleef mogen we maar wat trots zijn op wat TeamNL in Japan heeft gepresteerd: “We mogen meer dan blij zijn. We hebben nog nooit zoveel medailles gewonnen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek over de magische Olympische Spelen terug. 

Vergelijkbare artikelen