Radiomaker Frits Spits schiet mensen te hulp die niet kunnen slapen in ‘De Slapelozen’

Waar de één als een berg op ziet tegen de nacht, raakt de ander juist verrukt door het donker. In het nieuwe NPO Radio 1 programma ‘De Slapelozen’ zal radiomaker Frits Spits aan den lijve ondervinden hoe het is om vijf nachten op rij slapeloos te zijn. Hij vertelt bij Op1 wat de nacht brengt voor hen die de slaap niet kunnen of willen vatten.

Radiomaker Frits Spits schiet mensen te hulp die niet kunnen slapen in ‘De Slapelozen’. “Er zijn vijf miljoen mensen die weleens met slapeloosheid te maken hebben, en voor anderhalf miljoen mensen is dat echt chronisch.” Hij praat in zijn radioprogramma met mensen die weten hoe je van slapeloosheid afkomt. Zelf heeft hij sinds het verlies van zijn vrouw ook slaapproblemen. “Soms is het een gevecht met de digitale klok op mijn nachtkastje. Het is zo moeilijk om dan weer de slaap te vatten.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Frits Spits terug.

Vergelijkbare artikelen