Frans Bauer over Kees Veldboer: “Kees was iemand die heel sterk geloofde dat alles kon en dan kon alles ook”

Afgelopen week overleed oprichter van Stichting Ambulance Wens, Kees Veldboer. Hij vervulde vele laatste wensen met de stichting die hij bedacht toen hij zelf werkzaam was als ambulancebroeder. Hij was een held van Frans Bauer en die hielp hem graag met het vervullen van laatste wensen. Bij Op1 brengt hij samen met nabestaande Eva een eerbetoon aan Kees en zijn stichting.

Alles kan
Deze week overleed Kees Veldboer. Zijn Stichting Ambulance Wens vervulde ontelbare laatste wensen en geen idee was hem te gek. Voor Frans Bauer was hij een held. “Kees was iemand die heel sterk geloofde dat alles kon en dan kon alles ook.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Frans Bauer en Eva Sipkar-Nagtegaal terug. 

Vergelijkbare artikelen