Suse van Kleef: “Voor ons normale mensen zou het een wonder zijn, maar Niek Kimmann is een supermens”

Na een stroeve start is het tij helemaal gekeerd voor TeamNL op de Olympische Spelen. Afgelopen nacht snelde BMX’er Niek Kimmann, ondanks een scheurtje in zijn knieschijf alweer naar de derde gouden medaille voor Nederland en daarmee staat het totaal nu op 15 medailles. Komt er nog meer succes aan? We bespreken het met wielerfanaat Bas Tietema, maker van Tour de Tietema en drijvende kracht achter het winnaarsfilmpje dat viral ging vandaag. Daarnaast Ellen van Langen en sportjournalist Suse van Kleef.

Supermens
Na een stroeve start is het tij enigszins gekeerd voor TeamNL op de Olympische Spelen. Niek Kimmann snelde afgelopen nacht naar goud. Suse van Kleef: “Voor ons normale mensen zou het een wonder zijn, maar dit is een supermens.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Bas Tietema, Suse van Kleef en Ellen van Langen terug. 

Vergelijkbare artikelen