Lia van Bekhoven over actrice Joanna Lumley: “Ze is sexy, charmant en heeft veel zelfspot”

In het Verenigd Koninkrijk is Joanna Lumley een grootheid. De actrice is vooral bekend van het legendarische ‘Absolutely Fabulous’ waarin ze de rol van Patsy Stone vertolkt. Ook maakt ze reisprogramma’s, die momenteel te zien zijn bij Omroep MAX. Hoog tijd dus voor een ode aan Joanna met fan Judith Osborn en Engeland-correspondent Lia van Bekhoven.

Correspondent Lia van Bekhoven begrijpt wel waarom Joanna Lumley zo populair is bij de Britten. “De Engelsen zien veel van zichzelf in haar, vooral wat ze willen zijn. Ze is sexy, charmant en heeft veel zelfspot. Ook is ze nuchter en heeft ze veel humor. Engelsen herkennen dit graag in zichzelf.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Lia van Bekhoven en Judith Osborn terug. 

Vergelijkbare artikelen