Meike Lubbers & Carolien Borgers over de soap rondom Britney Spears: “Alles wordt voor haar besloten”

Als we het hebben over Britney Spears gaat het allang niet meer alleen om haar wereldhits als ‘…Baby One More Time’ of Oops!…I Did It Again. De zangeres staat al 13 jaar onder toezicht van haar vader en via de rechter probeert ze daar vanaf te komen. De soap rondom de gevallen ster kent nog haast iedere maand een nieuw hoofdstuk. Presentatrice Carolien Borgers en strafrechtadvocaat Meike Lubbers bespraken bij Op1 hoe ooit de zo populaire popsensatie zo diep kon zinken. Is er nog hoop?

Presentatrice Carolien Borgers over alweer een nieuw hoofdstuk. “Iedere kamer in haar huis staat vol camera’s. Ze mag 2000 euro per week uitgeven, haar hele rooster wordt bepaald en ze mag geen eigen telefoon hebben. Alles wordt voor haar besloten.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

In 2008 stortte de zangeres in door alle paparazzi en druk die ze ervoer tijdens haar carrière. Daarna werd ze onder dit strenge toezicht geplaatst. Strafrechtadvocaat Meike Lubbers: “Britney wil het liefst dat de hele curatele opgeheven wordt, maar op dit moment wil ze vooral dat haar vader niet meer haar curator is. Ze hebben totaal geen band en ze claimt dat hij haar zelfs bedreigt.”

Kijk het hele gesprek met Carolien Borgers en Meike Lubbers hier terug.

Vergelijkbare artikelen