Eric Corton over zijn nieuwe openluchtvoorstelling ‘Vlucht’

Wat doe je als je thuis niet meer veilig is en je moet vluchtten? Deze zomer kruipt Eric Corton in de openluchtvoorstelling ‘Vlucht’ in de huid van vluchteling Ragnar, wiens doodgewone leefomgeving langzaam maar zeker steeds gevaarlijker wordt. ‘Vlucht’ werd door Corton zelf geschreven en daarmee debuteert hij als scriptschrijver.

Eric Corton probeert in zijn nieuwe voorstelling het publiek te laten ervaren hoe het is om te moeten vluchten. “Ik wil laten zien hoe het is als de veilige leefomgeving zoals wij die kennen zo gevaarlijk wordt. Dit is namelijk de realiteit voor heel veel mensen ter wereld.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Eric Corton terug. 

Vergelijkbare artikelen