Diana Kuip over het laatste nieuws van de Olympische Spelen

Er zijn meer coronabesmettingen dan medailles, Van der Poels mistte een plankje en dan wordt Anna van der Breggen ook nog van haar fiets getrokken. Het zijn nog niet de Olympische spelen waar TeamNL op had gehoopt. Gelukkig lijkt de gifbeker bijna leeg, want dinsdag bevatte de Olympische dag ook heel wat lichtpuntjes. Dinsdagavond bij Op1 bespreken we met sportjournalist Diana Kuip het laatste nieuws en blikken we vooruit op de medaillekansen.

Sportjournalist Diana Kuip over de persconferentie in Japan. De leefsituatie van sporters werd hier aan de kaak gesteld. “Sporters zitten opgesloten en de condities zijn erbarmelijk. Ze krijgen slecht eten, geen frisse lucht en hebben geen vrije beweegruimte.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Diana Kuip terug. 

Vergelijkbare artikelen