Suse van Kleef, Ronald Florijn en Cor van der Geest over de prestaties op de Olympische Spelen

Miscommunicaties, coronabesmettingen en favorieten die niet thuis geven. Het zijn tot nu toe nog niet de glorieuze Olympische Spelen waar TeamNL op gehoopt had. Wat gaat er mis met de Nederlandse sporters in Tokio? RadiOlympia presentator Suse van Kleef, Roeicoach Ronald Florijn en judocoach Cor van der Geest kijken met samengeknepen billen naar de donderwolken die boven onze ploeg hangen.

Het begon allemaal met vlucht KL861 van Amsterdam naar Tokio, waarna verschillende sporters positief werden getest. Cor van der Geest: “Er gaan 25 stokken in je neus voordat je ergens heen mag, maar dan gaan we wel in het vliegtuig kriskras door elkaar zitten. Dat is raar.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Van coronabesmettingen tot miscommunicatie en van vergeten plankjes tot overstekende officials, de Olympische Spelen gaan niet zoals gehoopt. Suse van Kleef vindt ondanks deze tegenslagen dat we best positief mogen blijven. “Het zijn twee rotdagen achter elkaar en dat is blijkbaar genoeg om ons depressief te maken, maar er komt gelukkig nog een heleboel aan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Suse van Kleef, Ronald Florijn en Cor van der Geest hier terug.

 

Vergelijkbare artikelen