Noa Diorgina Man (16) is de beste freerunster ter wereld: “Ik vind het leuk om mezelf te blijven uitdagen”

Noa Diorgina Man is pas zestien jaar oud, maar nu al de beste freerunster ter wereld! Met sprongen en salto’s over obstakels, muren en daken werd ze in Griekenland de jongste wereldkampioen allertijden. Bij Op1 vertelt Noa over haar ambities in deze spectaculaire sport die we in 2024 zelfs als demosport op de Olympische Spelen kunnen bewonderen.

Noa Diorgina Man hoopt in 2024 te stralen op de Olympische Spelen met haar sport: freerunnen: “Ik vind het leuk om mezelf te blijven uitdagen.” Cor van der Geest: “Ik sluit niet uit dat het Olympisch gaat worden, juist om jongeren aan te spreken.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Vergelijkbare artikelen