Kim Kötter beschrijft in ‘Niet het mooiste meisje van de klas’ haar moeilijke route naar succes

Kim Kötter werd in 2002 verkozen tot de Nederlandse Miss Universe en kennen we tegenwoordig als succesvol presentatrice en onderneemster. In haar boek ‘Niet het mooiste meisje van de klas’ beschrijft Kim dat ze hiervoor veel heeft moeten doorstaan. Ze werd vroeger gepest en vond zichzelf lelijk. Bij Op1 vertelt Kötter of ze inmiddels heeft kunnen afrekenen met de spoken uit het verleden.

Ze heeft veel contact gehad met Donald Trump in haar Miss Universe-dagen. Hij heeft haar ook eens een baan aangeboden. “Hij heeft mij toen enorm gestalkt en bood mij een baan aan, die ik uiteindelijk wel heb geweigerd.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Vergelijkbare artikelen