Cor van der Geest: “Dan ben je maanden bezig geweest om te presteren, dan is dit zo’n grote klap”

De Olympische Spelen zijn begonnen! Maar de feestelijke openingsceremonie vandaag werd voor het Nederlandse team overschaduwd door de derde coronabesmetting in de groep. Sportjournalist Diana Kuip en judocoach Cor van der Geest volgen het Olympische nieuws op de voet. Sportmarketeer Bob van Oosterhout weet hoe je Olympisch succes omzet in commercieel succes. 

De opening van de Spelen werd vandaag voor het Nederlandse team overschaduwd door een derde coronabesmetting. Een domper voor de sporters. Judocoach Cor van der Geest: “Dan ben je maanden bezig geweest om te presteren, dan is dit zo’n grote klap. Ik heb het ontzettend te doen met die spelers.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

We willen natuurlijk zo veel mogelijk Olympische medailles binnenslepen. Maar hoe meer medailles, hoe moeilijker het is voor sporters om sponsors te vinden. Bob van Oosterhout: “Als we een grote medailleoogst hebben, weten Nederlanders een maand later niet meer wie er heeft gewonnen.” Het is volgens hem dan onaantrekkelijk voor bedrijven om samenwerkingen aan te gaan.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

 

Vergelijkbare artikelen