Suse van Kleef en Henry Schut over de Olympische Spelen

Komende vrijdag beginnen – een jaartje later dan gepland – dan eindelijk de Olympische Spelen in Tokio. En voor sportliefhebbers wordt het vroeg opstaan, want het tijdsverschil met Tokio bedraagt zeven uur en vele wedstrijden beginnen al vanaf twee uur ’s nachts Nederlandse tijd. RadiOlympia presentator Suse van Kleef en NOS Studio Tokio presentator Henry Schut zijn de komende twee weken volop met de spelen bezig en vertelden maandagavond in Op1 voor welke sporters we onze wekker moeten zetten.

Henry Schut kiest voor Kiki Bertens. ”Ze wint liever goud in het dubbelspel met Demi Schuurs dan in het enkelspel.” Van Kleef: ”Ik zet overal mijn wekker voor, want ik ga zo vroeg RadiOlympia presenteren.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Suse van Kleef en Henry Schut terug. 

Vergelijkbare artikelen