Marieke Smits: “Het ‘dansen met Janssen’ werd wel fel bekritiseerd en wordt gezien als een blunder van het kabinet”

Na te veel en te snel versoepelen, moeten demissionair premier Rutte en minister De Jonge zich vandaag verantwoorden tijdens een coronadebat in Den Haag. In de ridderzaal treffen de bewindslieden een uiterst kritische Tweede Kamer, die speciaal voor dit debat het zomerreces heeft onderbroken. Politiek verslaggever voor WNL Marieke Smits volgt het debat op de voet en vertelt bij Op1 hoe het eraan toe ging.

Vandaag was het coronadebat in de Ridderzaal in Den Haag. Politiek verslaggever voor WNL Marieke Smits: “Er was ook veel zelfreflectie vanuit de Kamer. Het ‘dansen met Janssen’ werd wel fel bekritiseerd en wordt gezien als een blunder van het kabinet.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Marieke Smits terug.

Vergelijkbare artikelen