Meer dan 1 miljoen euro opgehaald voor gouden tip vermiste Tanja Groen

Het is een innige wens van Peter R. de Vries om minimaal 1 miljoen euro op te halen voor de gouden tip in de verdwijningszaak van Tanja Groen. Om deze wens in vervulling te laten gaan organiseerde vriend en collega-misdaadjournalist Simon Vuyk en tv-programma Tijd voor Max een speciale live-uitzending om extra geld op te halen.

Peter R. de Vries wilde 1 miljoen euro ophalen om de coldcasezaak van Tanja Groen op te lossen. Zijn vriend Simon Vuyk deed dat dinsdagavond uit zijn naam met de actie ‘Breng Tanja Thuis’. ”Het is een droom die werkelijkheid wordt. Dit heeft zoveel betekenis.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Meer dan 1 miljoen euro opgehaald!
Simon Vuyk heeft gisteravond meer dan 1 miljoen euro opgehaald om de coldcasezaak van Tanja Groen een nieuwe impuls te geven. Het was een vurige wens van Peter R. de Vries. “Ik ben donderdag bij Peter geweest en hij is er nog. Toen ik daar wegging was mijn hoop gevoed.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Simon Vuyk terug. 

Vergelijkbare artikelen